• loveforeverphoto

Rózsaszín Álom

Lilla gyönyörű ruháját Halász Éva tervezte. Ez a fotózás se telt unalmasan. Egy másik fotózásról igyekeztem a helyszínre, Geri Lillával, Mátéval és Nórival már a Bazilikánál megkezdték a fotózást, ahol találtam pont 1 parkolóhelyet és gyorsan csatlakoztam hozzájuk. A telefonomat szinte mindig a kezemben tartom, főleg, ha valakit keresek, így Geri csak kikapta a kezemből, hogy elő tudjam szedni én is a felszerelésemet és megkezdeni a munkát.

Ahogy végeztünk az első szettel, megbeszéltük, hogy mi lesz a következő szett és nagyjából merre legyen a helyszín, de ezt nem pontosítottuk, ők elmentek átöltözni, én pedig elindultam egy másik parkoló felé. Viszont az autónál vettem észre, hogy a telefonom nincs meg. Gyorsan visszaszaladtam, de nekik már hűlt helyük volt. Azt se tudtam, hogy a telefonom vajon náluk van-e, vagy elhagytam. Nem tudtam mást tenni, mint elindulni, és a megérzéseimre hallgatva megtalálni őket.

A városi nagy dugó miatt nehezen jutottam el a bentebbi szakaszhoz és telefon nélkül el se tudtam érni őket, hogy megkérdezzem, pontosan hol is vannak. Ők már azon voltak, hogy elkezdik nélkülem a fotózást, amikor végre egy kis utcába pillantva megláttam Gerit és azon nyomban találtam egy parkolóhelyet is. Ő futott hozzám, mutatva, hogy nála a telefonom. Én pedig örömmel szálltam ki az autóból, hogy akkor folytassuk a fotózást. Ez volt a második szett, gyönyörű napsütést kaptunk és mindenki vidám volt a nagy izgalmak után.


Polyák Lilla & Gömöri András Máté

smink: Aradi Nóra (http://www.noraaradimakeup.com/)

ruha: Halász Éva (http://halaszeva.hu/#/)

#blackandwhite #busapestphotosession #engagedlife #afterwedding #weddingphotography #prewedding #esküvőfotós #magyarfotós #fotózásbudapest #husband #wife #bazilika #fineart #fineartwedding

Recent Posts

See All

Vanda