Kismamafotózás Emivel

Updated: Aug 5, 2021

Emi nem mindennapi kismamafotózást szeretett volna magáról. Az ő vágya az volt, hogy legyen divatos, fashion vonalon kezdjünk egy egyszerű fehér hátteres stúdióban, majd a várba, hogy valami igazi királynős végeredményt kapjunk. Mindkét vágyát kielégítettük ezekkel a képekkel. Mi nagyon örültünk, hogy nem egy szokványos kismamafotózást szeretett volna és boldogan mondtunk igent a felkérésére. Ha Te is szeretnél magadról hasonló végeredményt látni, amivel akár az otthonotokat is tudjátok díszíteni, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot.


Emi wanted to have a maternity shooting but not in an ordinary way. She wanted some in fashion style in a studio, and the other location was the Buda castle in a queen style. We were so happy she didn't want something usual, so we're in love with this photos. If you also love what you see and want some for yourself as well, don't hesitate to contact us.


#maternityshooting #maternity #kismamafotózás #budapestifotózás #miskolcifotózás #loveforeverphoto #adryandgreg #kismamafotózásbudapest

108 views0 comments

Recent Posts

See All